снимка БулфотоВчера около 17:45 часа, на пътя от Девня за

...
снимка БулфотоВчера около 17:45 часа, на пътя от Девня за
Коментари Харесай

Шест произшествия с пострадали станаха във Варна и региона през почивните дни

снимка Булфото

Вчера към 17:45 часа, на пътя от Девня за Варна, 69-годишният лидер на  «Пежо» М.Д., по време на придвижване, заради несъобразена скорост, губи надзор и се прекатурва вляво на платното за придвижване.

В резултат от случая мъжът е получил контузни пострадвания, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота, прецизират от ОД Министерство на вътрешните работи - Варна. 
В събокта пък, към 10:30 часа, в гр. Варна, на ул. «Ген. Столетов», лидерът на«Фолксваген» Д.Д. (78 г.), локален гражданин, по време на придвижване обратно и маневра за ляв завой, блъска пешеходец, който се намира до предната част на автомобила. Вследствие на случая мъжът (84 г.) получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота.
Същият ден, към 13:50 часа, в гр. Варна, на бул. «Трети март», лидерът на «Шкода» М.И. (41 г.), локален гражданин, по време на придвижване, не пропуща и блъска пешеходец - дете, което пресича пътното платно на пешеходна пътека. Вследствие на случая момичето получава контузни пострадвания, прегледано е и освободено за домашно лекуване, без заплаха за живота.
Малко по-късно, към 14:10 часа, в гр. Варна, на кръстовището на бул. «Сливница» и бул. «Република», лидерът на «Мазда» К.К. (49 г.), локален гражданин, по време на придвижване, при маневра за завой наляво, не пропуща и блъска «Фолксваген», който се движи напряко. Вследствие на случая лидерът на първия автомобил получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен за домашно лекуване, няма заплаха за живота му. 
Отново в събота, към 15:30 часа, в гр. Варна, на кръстовището на ул. «Девня» и ул. «Ралица», лидерът на камион «Рено» Ж.А. (22 г.), локален гражданин, по време на придвижване, заради неспазване на задоволителна отдалеченост, блъска «Фолксваген», който се движи пред него и забавя скоростта си на придвижване. Вследствие на случая лидерът на втория автомобил (52 г.) получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен за домашно лекуване, няма заплаха за живота му. 
В петък пък, към 17:50 часа, в гр. Варна, на кръстовището на ул. «Найден Героов» и ул. «Васил Друмев», лидерката на  «Шевролет» С.М. (34 г.), локална жителка, по време на придвижване, при маневра за ляв завой, не пропуща и блъска пешеходец, който пресича пътното платно. Вследствие на случая мъжът (79 г.) получава контузни пострадвания, фрактура на ребро и комоцио, прегледан е и настанен за наблюдаване в болнично заведение, без заплаха за живота. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР