Снимка: БулфотоВарненският рапър Мишо Шамара отново хвана микрофона и се

...
Снимка: БулфотоВарненският рапър Мишо Шамара отново хвана микрофона и се
Коментари Харесай

Мишо Шамара се завърна в хит с Бандата на ръба

Снимка: Булфото

Варненският рапър Мишо Шамара още веднъж хвана микрофона и се включи в музикален план.

Той се появи в план на БНР,,Бандата на ръба “, в който рапърите от Русе вършат ремикс на паметната ария от началото на века „ Харесвам неприятните момчета “.

Любопитното е, че част от групата е Капо Верде, който е бивше гадже на Гери Никол и двамата даже възнамеряваха да подвигат женитба преди три години. Верде и Гери Никол ходеха дружно на мачове в агитката на ЦСКА, само че след това се разделиха. Клипът е записан в студио, като „ Бандата на ръба “ снимат в България, а Шамара записва своята част оттатък океана.

„ Моята ария е изпята, само че още се върти “, нарежда Мишо в своята част от парчето, което има стотици хиляди гледания в интернет. В парчето има и фрагменти от истинското видео на „ Харесвам неприятните момчета “.

„ Нещо остаряло на нов глас. „ Бандата на ръба “ са мегаяките индивиди. Много ме кефи по какъв начин се получи. Изцяло техен план, в който ме поканиха. Благодарностите ми са големи. Също по този начин към целия екип, който осъществя видеото и цялата пpoдукция. От наша страна благодарности на диджея, който запечата на лента моята именито „ божествена “ личност и спомогна да съм част от този шедьовър.

 

Супер сте, хора. А и всяко потомство заслужава да си има своите неприятни момчета в клубовете “, заяви прочувствено 48-годишното емблематично лице на българския рап. „ Благодарим на Бат Мишо за тази наша сбъдната фантазия “, заявиха на собствен ред Кaпo Верде и компания, писа „ България Днес “.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести Форум--> -->
||||Всички права непокътнати © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от. Потребителско име*:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР