Снимка: БулфотоВ условията на пандемия една от водещите ни политически

...
Снимка: БулфотоВ условията на пандемия една от водещите ни политически
Коментари Харесай

ДПС избира онлайн свой председател. Фаворит е Карадайъ

Снимка: Булфото

В изискванията на пандемия една от водещите ни политически партии ще избира онлайн собствен ръководител.

Близо 900 делегати ще участват в десетата Национална конференция на Движение за права и свободи на 12 декември. Фаворит за поста остава ръководителят на ДПС Мустафа Карадайъ. Това разяснява в изявление за Българска телеграфна агенция Халил Летифов, заместник-председател на ПГ на Движение за права и свободи.

Предстоящият конгрес бе отлаган два пъти през годината поради пандемията от Covid-19 и наложените забрани и правила за физическо разграничаване. Логото на юбилейния конгрес е " Свобода, единение, заедност ".

Летифов е безапелационен, че партията е консолидирана, изключително след извършените регионални конференции на придвижването. " Всички членове и симпатизанти са консолидирани и одобряват господин Карадайъ като ревнив бранител на идеята на Движение за права и свободи и герой за права и свободи ", сподели Летифов.

Очаква се акцентите, свързани с настоящата политическа конюнктура и равносметката за 2020 година да бъдат сложени в отчета на ръководителя Карадайъ.

Официалната част, в това число отчета на ръководителя, ще е обществена и налична от целия свят, освен от членовете на Движение за права и свободи, делегатите и гостите. Технологиите дават опция да има в действителност една огромна представителност и досегаемост, разяснява Летифов.

Десетата Национална конференция на Движение за права и свободи ще стартира в 11.00 часа и ще се излъчва на формалната фейсбук страница на придвижването.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР