Снимка: БулфотоВ Турция задължават пътуващите с влак да са с

...
Снимка: БулфотоВ Турция задължават пътуващите с влак да са с
Коментари Харесай

В Турция задължават пътуващите с влак да са с ваксина или отрицателен PCR

Снимка: Булфото

В Турция задължават пътуващите с трен да са с ваксина или негативен PCR. Правилото влиза в действие от 6 септември. Тестът би трябвало да е изработен до 48 часа преди пътуването, заяви турската телевизия НТВ.

" В сходство с разпореждане на Министерството на вътрешните работи в границите на ограниченията за битка с разпространяването на COVID-19 нашите пасажери, които пътуват с влакове при междуградски пътувания, ще би трябвало да дават документ за имунизация или отрицателен PCR-тест, изработен най-много 48 часа преди заминаването. Успешната битка с COVID-19 е допустима, единствено в случай че всички бъдем извънредно бдителни ", съобщи генералният шеф на Турските държавни железници Хасан Пезюк.

Министерството на вътрешните работи заяви предходната седмица, че от 6 септември в Турция ще бъде изискван PCR-тест за неимунизираните лица при визити в театри, кина, концертни зали и междуградски пътувания.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР