снимка: БулфотоВ последните дни започна да се говори за липса

...
снимка: БулфотоВ последните дни започна да се говори за липса
Коментари Харесай

Марешки: Ако има недостиг, той е за ограничени видове лекарства, а не е масово

снимка: Булфото

В последните дни стартира да се приказва за липса на лекарства в аптечната мрежа. Има ли такова и на какви медикаменти се опита да отговори Веселин Марешки.

" Няма дефицит на огромен брой лекарства в системата.  Ако има дефицит, той е за лимитирани типове медикаменти, а не е всеобщо ", каза пред БНР водачът на " Воля " Веселин Марешки, заместник-председател на Народното събрание. В качеството на огромен предприемач в областта на фармацията, той съобщи, че  фармацевтичната промишленост е реагирала задоволително бързо, с цел да навакса появилите се неналичия на лекарства . Той акцентира, че не би трябвало да се насочва експанзия против лекарите и фармацевтите.

Във връзка с ограниченията за преодоляване на пандемията, Марешки акцентира, че т.нар.  зелени коридори за извършване на покупки на възрастни хора са неработещи в този тип , в който са наложени от властта.

" Тази мярка бих я окачествил като подражаване на активност, само че останалите са работещи.  Не би трябвало да разрешаваме затварянето на страната, тъй като се нанася огромна щета на бизнеса.  По-добре е да се вземат каквито и да е ограничения, само че да не се затваря страната ".    

В предаването " Неделя 150 " водачът на " Воля " определи   като игра, в която другата част от ръководещите да изиграят пиар ход и да се " създадат на корави " и с помощта на техния напън това да се върне отново като предложение :

" Не подоходният критерии би трябвало да е реалност, а да се направи учебен аршин.  Хората, които не са си създали труда да вървят на учебно заведение, да нямат право на детски надбавки, да нямат право да гласоподават и на доста други неща . Те са нарушители, тъй като нарушават закона. не могат да черпят права от престъпление ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР