Снимка БулфотоВ първия ден на 2020 година над страната ще

...
Снимка БулфотоВ първия ден на 2020 година над страната ще
Коментари Харесай

Променлива облачност и слънце в първия ден на Новата 2020 година

Снимка Булфото

В първия ден на 2020 година над страната ще има променлива облачност, над доста региони постоянно намаляваща до слънчево. Ще духа до сдържан северозападен, в Източна България краткотрайно мощен северен вятър, с който ще продължи да нахлува леден въздух. Минималните температури сутринта ще бъдат сред минус 3° и 2°. Максималните ще варират сред 3° и 8°, написа dcnews.bg.

В Пловдив и Асеновград ще е има променлива облачност, само че и слънцето ще се покаже. Минималната температура ще бъде към 2°, а оптималната ще доближава до 8°. 

Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и денем ще се покачва.

Над планините

по-значителна облачност ще има в утринните часове, когато на обособени места ще превали слаб сняг. През деня облачността ще намалее до слънчево време. Ще духа мощен и плевел северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 0°, на 2000 метра – към минус 7°.

Над Черноморието

ще има променлива облачност, забележителна в утринните часове. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен северен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 6° и 8°, температурата на морската вода е сред 9° и 11°. Вълнението на морето ще бъде 3 – 4 бала.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР