снимка: БулфотоВ онлайн чата хората могат да намерят емоционална подкрепа

...
снимка: БулфотоВ онлайн чата хората могат да намерят емоционална подкрепа
Коментари Харесай

БЧК прави онлайн консултации в помощ на хора, изпадащи в тревожни състояния заради пандемията

снимка: Булфото

В онлайн чата хората могат да намерят прочувствена поддръжка от страна на консултантите на Младежкия червен кръст.

От Българския червен кръст оповестиха, че са възобновили онлайн консултациите в помощ на хора, изпадащи в тревожни положения поради променената конюнктура в пандемията.  Те могат да могат да получат прочувствена поддръжка, а също и при потребност да бъдат ориентирани към психолози и лекари експерти. 

Националният онлайн чат е наличен от интернет страницата на Българския аления кръст и всеки, който има потребност когато и да е може да напише  въпрос обвързван с пандемията, тревогата и несигурността в всекидневието, изясни Петър Цинцарски - специалист в Младежкия червен кръст и съветник в Националния онлайн чат и добави,

„ От интернет страницата на БЧК, долу вдясно има едно зелено прозорче. Всеки може да напише когато и да е своя въпрос към Червения кръст, обвързван с пандемията и в часовете от 12 до 14ч. всеки работен ден да получи отговор “

В онлайн чата хората могат да намерят прочувствена поддръжка от страна на консултантите на Младежкия червен кръст, при комплицирани проблеми свързани със здравето те се насочват към психолози или  лекари експерти.

„ Често се задават въпроси за самите хора или хората към тях. Много са проблемите, свързани с икономическата неустановеност, с възрастните хора и децата, в това число и с лекуването и имунизациите “.

Националната онлайн чат самодейност е част от огромната акция на БЧК наречена " Направи го, за тези които обичаш ". Чрез  нея се упорства да се съблюдават противоепидемичните ограничения и да се преценят същинските от подправените вести.

Има разнообразни способи и занимания, които биха помогнали на човек да се усеща по-спокоен.

„ Хобитата, отделеното време за децата и за фамилията, разходките измежду природата – препоръки, които биха могли да понижат напрежението. Но, има и доста по-професионални, задълбочени неща, които се проучват и се прави съответната реакция от страна на психолозите “.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР