снимка: БулфотоВ МВР е създаден и специален център, който да

...
снимка: БулфотоВ МВР е създаден и специален център, който да
Коментари Харесай

Над 20 000 полицаи ще охраняват изборния ден в страната

снимка: Булфото

В Министерство на вътрешните работи е основан и специфичен център, който да управлява получените сигнали за пазаруване на гласове. 

За пръв път във вътрешното министерство се основава сходен народен център. Целта е надзор върху всички получени сигнали, свързани с нарушаванията на изборния развой, както и върху цялостния развой от приемането и отработването им. Стремежът е в действително време да се наблюдава придвижването и методът на реагиране на сигналите, постъпващи по единния телефонен номер.

В центъра работят 12 души, които реализират директен контакт със 170 техни сътрудници, командировани в регионалните дирекции в Столичната дирекция на вътрешните работи и районните ръководства, предава БНР.

От вътрешното министерство допълват още, че през днешният ден хората могат да получат уверение за гласоподаване, в случай че нямат годни документи за идентичност или те са развалени. Това може да стане в регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи или районните полицейски ръководства в страната.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР