Снимка БулфотоВ коментар за 70-тата годишнина на НАТО президентът на

...
Снимка БулфотоВ коментар за 70-тата годишнина на НАТО президентът на
Коментари Харесай

Соломон Паси: България има нужда от ядрено оръжие, за да сме спокойни

Снимка Булфото

В коментар за 70-тата годишнина на НАТО президентът на Атлантическия клуб в България Соломон Паси съобщи пред Българска национална телевизия, че повода за дълголетието на организацията е нейната адаптивност. 

Според Паси, тя би трябвало да се стреми към световно въздействие. А за гарантиране на сигурността на България и целия балкански район би трябвало да съществуват бази с нуклеарно оръжие.

" Като цяло на Балканите би трябвало да има нуклеарно оръжие. Военните експерти би трябвало да кажат дали то да е на север или на юг от Дунав, само че ние в България това, от което имаме потребност сигурно, са нови военноморски бази. Ако тези военноморски бази бъдат оборудвани с нуклеарно оръжие, това в действителност ще бъде едно успокоение, тъй като нуклеарното оръжие е едно доста умерено оръжие. Превантивната роля на атомното оръжие е извънредно мощна. "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 4udovi6teto (преди 4 секунди) Рейтинг: 5586 | Одобрение: 2656 Този не е у ред.  https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери Станков Напиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР