снимка БулфотоУтре вътрешният министър Бойко Рашков се явява пред временната

...
снимка БулфотоУтре вътрешният министър Бойко Рашков се явява пред временната
Коментари Харесай

Утре Бойко Рашков се явява пред комисията Магнитски

снимка Булфото

Утре вътрешният министър Бойко Рашков се явява пред краткотрайната комисия „ Магнитски ” за дейностите и бездействията на Министерство на вътрешните работи при практикуване на своите пълномощия, проверяващи забележителна корупция и корист с държавни институции за добиване на персонална облага от Васил Божков, Делян Пеевски, Илко Желязков и техни сдружения с оглед наложените наказания от 2 юни 2021 година, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Ще бъде показана и информация от прокуратурата за подхванатите дейности за осъществяване на пълномощията й да следи за съблюдаване на законността във връзка оповестените дейности, които съставляват забележителна корупция и корист с държавни институции за добиване на персонална облага от Васил Божков, Делян Пеевски, Илко Желязков. Ще бъде предоставена и информация от Министерство на правораздаването по отношение на създадените оферти за нормативна уредба за гарантиране на публичния интерес с оглед наложените наказания от 2 юни 2021 година

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР