снимка: БулфотоУтре температурите още ще се повишат и максималните ще

...
снимка: БулфотоУтре температурите още ще се повишат и максималните ще
Коментари Харесай

Повишението на температурите ще продължи

снимка: Булфото

Утре температурите още ще се покачат и оптималните ще са сред 31° и 36°.
Новата седмица ще стартира и с най-вече слънчево време. Увеличения на облачността ще има преди обяд единствено над западните региони.

Без смяна остава ситуацията и по Черноморието - слънце и слаб североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са към 28°-29°.

Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

Над планините ще е слънчево. Ще духа слаб, по високите елементи до сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина на 2000 метра ще е към 21°, а в курортите температурите следобяд ще са от 22 до 31 градуса.

Облачно и дъждовно ще бъде времето в Западна и Централна Европа. На места там преваляванията ще са съпроводени и от гръмотевици. Временни разкъсвания на облачността ще има над Унгария и Чехия. В по-голямата част от Източна Европа времето ще се задържи облачно, в северните региони на Европейска Русия - прохладно с превалявания от дъжд. На Балканите ще е най-вече слънчево, след обяд и горещо. На обособени места в северозападните региони е допустимо да превали и прегърми.

През идващите дни времето у нас ще бъде слънчево. Затоплянето ще продължи и след средата на седмицата ще бъде много горещо с оптимални температури сред 35° и 40°. По-ниски ще остават единствено по морския бряг, където ще духа до сдържан източен вятър.

 
 
Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР