Снимка БулфотоУтре сутринта на места в низините и котловините ще

...
Снимка БулфотоУтре сутринта на места в низините и котловините ще
Коментари Харесай

Синоптиците от БАН обявиха какво време ни чака до края на седмицата и ще мръзнем ли от студ

Снимка Булфото

Утре сутринта тук-там в низините и котловините ще се образува ниска слоеста облачност или мъгла. Във вторник времето ще е слънчево. До обяд ниската облачност ще намалее, а видимостта ще се усъвършенства. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан североизточен вятър. Преобладаващите минимални температури ще са сред 3 и 8 градуса, дневните - най-вече сред 19-24 градуса, написа Блиц.

В планините ще е слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 м към 15 градуса, на 2000 м - към 9 градуса.

По Черноморието преди обяд ще има ниска облачност или мъгла. След обяд ще бъде предимно слънчево. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха 19-21 градуса. Температурата на морската вода е 20-21 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В сряда и четвъртък над по-голямата част от страната ще бъде най-вече слънчево. Ще има и краткотрайни нараствания на облачността, през втория ден в Югоизточна България ще превали слаб дъжд. Сутрин тук-там в низините и котловините, с по-голяма възможност в източната половина от страната и около Дунав, ще има условия за ниска облачност или мъгла. В нощните часове и рано заран ще бъде безшумно, а през деня ще духа слаб, в Източна България - до сдържан североизточен вятър.

Преобладаващите минимални температури ще са сред 5 и 10 градуса, оптималните - най-вече сред 19-24 градуса.
 



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР