снимка: БулфотоТя обяви, че ще подкрепи партията на Слави Трифонов,

...
снимка: БулфотоТя обяви, че ще подкрепи партията на Слави Трифонов,
Коментари Харесай

Мая Манолова: Българският народ живее в тотална мизерия а Бойко Борисов се хвали

снимка: Булфото

Тя разгласи, че ще поддържа партията на Слави Трифонов, в случай че те решат да сформират държавно управление.

Манолова желае да се ревизират и раздаваните пари за ремонт и строителство на пътища.

Българският народ живее в тотална бедност  а Бойко  Борисов се хвали, че дава по 50 лева на пенсионерите , докато  те (управляващите), които са прислужниците на народа живеят в лукс , разяснява пред БТВ Мая Манолова.

Манолова няма да подава оставка от Комисията по проверка  в Народно събрание,  не смята че " Бойко-разбойко " може да и желае оставка . По-рано на изключителната конференция, ГЕРБ изиска оставка на Манолова поради визитата в Булгартрансгаз.

От сдружението споделиха, че не са в положение да показват документите в електронен тип, а в книжен вид. Това не е обикновено в 21 век, разгласи съпредседателката на " Изправи се! Мутри вън ".

Манолова  обясни, че са поети задължения и като народни представители, могат да посещава и  не схваща по какъв начин се разясняват тези неща от централата на ГЕРБ , защото  партията не е принципал на сдружението

Тя разяснява, че са сътрудници с " ИТН " и работят тясно с тяхната партия, както и с " Демократична България ".  Ако Слави Трифонов има планове за държавно управление  щом получи мандат, " н ие сме подготвени и да го подкрепим и за служебно държавно управление и нови избори ".

Законопроектите които са импортирани са освен за бедните , но  и за междинната класа, поддръжка и за самоосигуряващите се  лица, които не получават помощ от никого.

Манолова желае да ревизират всичко, даже и МС  - Министерски съвет, за което  очаква още по-голям плач . Чуди се какво ли ще стане, като ревизират и изхарчените 5 милиарда лева за пътища.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР