Снимка: БулфотоЦелта на БСП за предстоящите местни избори е да

...
Снимка: БулфотоЦелта на БСП за предстоящите местни избори е да
Коментари Харесай

Нинова с важни думи за Мая Манолова и местните избори

Снимка: Булфото

Целта на Българска социалистическа партия за идните локални избори е да усили двойно броя на кметовете си. Това съобщи водачът на социалистите Корнелия Нинова, която участва на регионалната конференция на партията в Русе, представена от БНР.

По думите й сега кметовете на Българска социалистическа партия са 30, като партията желае да ги усили двойно по време на идните локални избори.

За борбата в София Нинова разясни, че към момента се чака решението на Мая Манолова и на 11 септември, когато е градската конференция на партията ще стане ясно дали Българска социалистическа партия ще я поддържа или ще издигне различен претендент.

Червените ще сменят модела на ръководство на София " ремонт на ремонта ", кани се тя.

На въпрос дали социалистите чакат подла акция, както предсказа министър председателят Борисов, Нинова съобщи, че съжалява, че няма да бъдат избори на съревнование на причини, и на стратегии, и на хрумвания.

" Все се оплакваме, че политиката е безидейна, че е жълта, че произвеждаме единствено кавги, а ето, в този момент е време за стратегии. Българска социалистическа партия е единствената партия, която има стратегия за локалните избори ", акцентира аленият водач.

По време на конференцията Нинова иронизира изключените микрофони в Министерски съвет и се обърна към публицистите да не се тормозят, че микрофоните са включени и могат да питат всичко, което ги интересува.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР