Снимка БулфотоТомислав Дончев обясни на какви условия трябва да отговаря

...
Снимка БулфотоТомислав Дончев обясни на какви условия трябва да отговаря
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Дано скоро да се избере правителство, което ще отговаря на очакванията на българите

Снимка Булфото

Томислав Дончев изясни на какви условия би трябвало да дава отговор новото държавно управление.  Днес преди всичко желая и би трябвало да благодаря на хората, които гласоподаваха. Въпреки всички мрачни мнения и прогнози, българската народна власт е освен е жива, само че и в положително здраве.  Това съобщи вицепремиерът.

Членът на Изпълнителната комисия на ГЕРБ направи изявлението по мотив резултатите от вчерашните парламентарни избори в персоналния си профил във фейсбук, написа Novini.bg. 

Ето какво още показа той:  

" Ще имаме парламент, който ще обезпечи оптимално политическо посланичество на обществото и нека скоро да избере това държавно управление, което да дава отговор на упованията на българските жители. Правителство, което още идващите месеци да се оправи с пандемията, да преодолее икономическата рецесия и да продължи политиките за рационализация на страната. И дано това да бъде държавно управление с ясна и кардинална парламентарна поддръжка, с ярки и опитни експерти.

Благодаря на всички, които ми дадоха своята поддръжка. След години работа на разнообразни позиции, след компликации, провокации, разочарования, реализирани и непостигнати дела, тази поддръжка ми е по-ценна даже от тази, която получих преди 14 години.

Аз ще продължа да последвам същите цели, без значение дали със или без институционална поддръжка. Защото кметът, националният представител или министърът е единствено жител с нараснала мощ ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР