снимка БулфотоТок от хладилник уби на място 6-годишно дете в

...
снимка БулфотоТок от хладилник уби на място 6-годишно дете в
Коментари Харесай

Ток от хладилник уби на място 6-годишно дете

снимка Булфото

Ток от ледник умъртви на място 6-годишно дете в село Крива бара. Инцидентът е станал в събота следобяд, заяви.

Сигнал за съдбовния случай е получен в полицията в 15,17 часа, прецизират от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца. От филиала за незабавна помощ в Козлодуй съобщили, че при тях има умряло 6-годишно момиче от Крива бара.
Веднага след подадения сигнал на адреса на детето, където то живее с родителите си, е бил осъществен оглед с присъединяване на специалист електроинженер. При инспекцията били установени неизправности в електричексата апаратура в коридора на къщата и уредите, свързани към нея.
От извършените разпити на очевидци станало ясно, че умрялото дете, преди да бъде откарано до незабавния център, е било открито паднало до хладилника в коридора.
Във връзка със случая е стартирано досъдебно произвеждане, за изясняване повода за гибелта на момиченцето.
За случая е известен дежурен прокурор.
„ Трагедията е огромна. Поразеното от ток момиченце е най-голямото от трите деца на Христо и Тилиандра, споделиха техни съседи от ромската махала в селото. Кметът на Крива бара Илиян Иванов изрече съболезнования на почернената фамилия. По думите му фамилията живее в прилична къща и отглежда децата си в положителни условия. Финансово му оказват помощ бабата и дядото, които работят в чужбина.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР