Снимка: БулфотоТоалетната на НС се превърна в политически фактор. Това

...
Снимка: БулфотоТоалетната на НС се превърна в политически фактор. Това
Коментари Харесай

БСП иска оставката на Караянчева - превърнала тоалетната на НС в политически фактор

Снимка: Булфото

Тоалетната на Народно събрание се трансформира в политически фактор . Това разгласи от трибуната социалистът Антон Кутев.

Проблем за Народното събрание, по думите му, е, че жители и публицисти нямат достъп до остарялата на Народното събрание. В постройката на Народното събрание няма и достъп за инвалидни колички, написа

Повод за гнева на аления народен представител бе вчерашния случай в постройката на законодателния орган, когато майко на деца с увреждания и жители  поискаха достъп до комисии на Народното събрание. Те не бяха позволени и се барикадираха, само че следобяд бяха изведени от чиновниците на НСО. Вчера се стигнало до физическо безчинство над изтерзани жители, по думите на Кутев, който е засегнат, че не е позволено дете с увреждане до тоалетната.

Левицата желае оставката на Цвета Караянчева в този момент и незабавно.

Припомняме и че в новата постройка на националното заседание - Партийния дом, достъпът на публицисти е ограничен и на процедура медиите могат да видят  кой влиза и излиза от постройката на Народното събрание, само от прозореца на тоалетната , планувана за прилагане от публицистите.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР