Снимка БулфотоТеодора Духовникова е претърпяла сериозна лицево-челюстна операция по време

...
Снимка БулфотоТеодора Духовникова е претърпяла сериозна лицево-челюстна операция по време
Коментари Харесай

Една от най-известните ни актриси оперирана по спешност в Пловдив!

Снимка Булфото

Теодора Духовникова е претърпяла сериозна лицево-челюстна интервенция по време на фотосите на новия сериал " Дяволското гърло ". Актуалната поредност е най-хитовият сега БГ сериал и там актрисата играе сътрудник от ДАНС, проверяващ тежки закононарушения. Партнира си с Владо Карамазов, с чийто воин влиза и в любовна спекулация. " По време на фотоси в пещерата Дяволското гърло започнах да трептя, мислех, че е от студа и влагата. Владо даже ми сподели да не се разглезвам. Но се оказа нещо съществено, едната половина на главата ми се изду и се наложи по неотложност да ми създадат лицево-челюстна интервенция в пловдивска болница ", споделя Духовникова пред списание  " Ева ", представено от Пловдив 24.

След това се наложило 48 часа да лежи на една софа, а лекуващите лекари не желали да я пускат и я изписали на нейна отговорност и на екипа. Това не е първият случай, в който Теодора се сблъсква с нещо сходно. Преди години тя потърпевша тежко в автомобилна злополука и едвам не останала парализирана.

" Не ме е боязън от нищо. Но от гибелта ме е боязън. Преди години попаднах в доста тежка злополука, в която ми се отчупи втори шиен прешлен. 98% от сходни контузии приключват със гибел на място. След тази ужасна контузия отидох на крайници до " Пирогов ". Лекарите не повярваха, че съм оживяла. Дори други пациенти идваха при мен, с цел да ме пипнат за шанс ", твърди актрисата.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 n eXu s (преди 1 секунда) Рейтинг: 17475 | Одобрение: -8385 Дано третият път не се счупи стомната.... Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music (AL)Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР