Снимка БулфотоТежка прокоба се стовари върху семейство от дупнишкото село

...
Снимка БулфотоТежка прокоба се стовари върху семейство от дупнишкото село
Коментари Харесай

Бялата смърт погуби Пламен Механджийски 20 дни, след като погреба сина си

Снимка Булфото

Тежка поличба се стовари върху семейство от дупнишкото село Крайници, написа struma.bg. Местните са потресени от нелепата смърт на някогашния шофьор Пламен Механджийски, на 62 година, който е станал жертва на “бялата гибел ” 20 дни откакто погреба 31-годишния си наследник. Пламен е открит заледен до коритото на реката, която минава през Крайници, от инцидентно минаващ гражданин на селото, тръгнал на работа към 6,30 ч. предишния ден.

``
реклама

Веднага е подаден сигнал на тел. 112 и на място пристигнали криминалисти и дежурен екип от Спешен център – Дупница. Медиците единствено установили гибелта на Пл. Механджийски. Криминалистите са открили, че няма осъществено принуждение върху умрелия, само че макар тази констатация тялото му е закарано за аутопсия в Кюстендил.

В Крайници се разяснява, че Пламен Механджийски вечерта е ходил до негов съселянин, който живее надалеч от вкъщи му, с цел да се уточнят по кое време да изварява ракия на казана. На връщане към дома си най-вероятно мъжът е получил епилептичен пристъп, защото имал такова заболяване, и е паднал в тъмното до реката. Никой не е минал през това време по пътя и той е умрял от измръзване. Съпругата му научила сутринта, че е открит вдървен на пътя. Тя гостувала на майка си същата вечер в прилежащото село Яхиново.

Смъртта на Пламен Механджийски е втората за фамилията в границите на 20 дни. Синът му Росен, който излежавал присъда за кражба в пандиза в Бобов дол, бил пуснат предварително заради тежко заболяване и преди няколко седмици умрял.

Преди да се пенсионира по болест, Пламен Механджийски работил като водач.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР