Снимка: БулфотоСвикване на Велико народно събрание и нова Конституция е

...
Снимка: БулфотоСвикване на Велико народно събрание и нова Конституция е
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Свикване на ВНС при този парламент е нереалистично

Снимка: Булфото

Свикване на Велико национално заседание и нова Конституция е безусловно нереалистично да се случи в този парламент, с тази политическа борба и тази институционална противопоставеност. Това разяснява в Сливен Цветан Цветанов преди срещата си с бъдещия партиен актив на готвената от него партия „ Републиканци за България “, написа Novini.bg.

Според него изходът за излизането от тежката политическа рецесия са предварителни парламентарни избори.

Бившият зам.-председател на ГЕРБ бе безапелационен, че оставката на правосъдния министър Данаил Кирилов демонстрира, че импортираният план за нова Конституция не добре премислен.

„ Това значи, че в действителност, това, което ни беше показано единствено преди няколко седмици, е било единствено показване на нещо, което да отсрочи вземането на значимите решения за страната. Аз съм уверен, че това, което се случи с оставката на Данаил Кирилов, демонстрира голям недостиг в законодателството и в това, което би трябвало да се осъществя по тематика правосъдна промяна “, акцентира той.

Той разяснява пред БНР и опцията за работа с ГЕРБ в един предстоящ парламент.

„ На кардинална основа бихме могли да обсъждаме политики, които са в полза на обществото и на страната “, уточни Цветанов.

36-годишният управител Недко Недев бе показан от Цветанов като бъдещият водач на партията му в региона.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР