Снимка БулфотоСутринта ще е студено с минимални температури предимно между

...
Снимка БулфотоСутринта ще е студено с минимални температури предимно между
Коментари Харесай

Дежурният синоптик на БАН обяви какво време ни очаква в последния работен ден за седмицата

Снимка Булфото

Сутринта ще е студено с минимални температури най-вече сред 1° и 6° и тук-там ще има слаби слани. През деня ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността, най-вече висока. Вятърът ще се ориентира от изток- югоизток, ще е слаб. Дневните температури ще продължат да се покачват, оптималните ще са сред 19° и 24°. Това сочи прогнозата на дежурния синоптик Анна Дякова в уеб страницата сайта на Национален институт по метеорология и хидрология към Българска академия на науките, написа Блиц.

Атмосферното налягане ще продължи да се намалява и ще приближи междинното за септември.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще се ориентира от юг- югоизток, ще е слаб – до сдържан. Ще се затопли, оптималната температура на височина 1200 метра ще е към 13°, на 2000 метра – към 8°.

По Черноморието ще преобледева слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни над южните региони. Ще духа слаб до сдържан изток-североизточен вятър. Максималните температури ще са 18-20°. Температурата на морската вода е 21-23°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

На 28.09.2018 слънцето ще изгрее в 07:20 часа и ще залезе в 19:14 часа. Продължителност на деня 11:54 часа.

На 28.09.2018 луната ще изгрее в 21:22 часа и ще залезе в 10:29 часа. Осветеност на диска в 0h UT 91 %. Фаза на луната: след пълнолуние преди последна четвърт.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР