Снимка БулфотоСръбската полиция разследва дали престъпни кланове, които действат в

...
Снимка БулфотоСръбската полиция разследва дали престъпни кланове, които действат в
Коментари Харесай

Сръбската полиция също разследва аферата с кокаина в Черно море

Снимка Булфото

Сръбската полиция проверява дали незаконни кланове, които работят в Сърбия, имат някаква връзка с откритото огромно количество кокаин на брега на Черно море, съобщи пред публицисти министърът на вътрешните работи Небойша Стефанович, представен от Танюг и Българска телеграфна агенция.

Министърът сподели, че сръбската полиция сътрудничи с сътрудниците от Румъния в следствието на контрабандата на кокаин, откакто на брега на Черно море бе открит над един звук от опиата. Той добави, че следствието е комплицирано и ще продължи дълго време. " Работим по това и в съдействие с румънската полиция ще се постараем да получим цялостна информация ", сподели Стефанович в отговор на журналистически въпрос дали опиатът, който бе открит в Румъния и България, има някаква връзка със сръбските незаконни структури и дали река Дунав става значим маршрут за трафик на кокаин.

Стефанович сподели, че реката се трансформира в нов маршрут, който обаче " не е преобладаващ ". Той сподели, че сръбската полиция напоследък залавя доста повече опиати спрямо минали години.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
<
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР