Снимка: БулфотоСпоред заместник-председателя на парламентарната Комисия по енергетика Таско Ерменков

...
Снимка: БулфотоСпоред заместник-председателя на парламентарната Комисия по енергетика Таско Ерменков
Коментари Харесай

Таско Ерменков: Има и други Гинки в държавата

Снимка: Булфото

Според заместник-председателя на парламентарната Комисия по енергетика Таско Ерменков договорката за ЧЕЗ е част от поредна политика в страната, при която комфортен човек при сделки застава начело, а други си правят тъмните работи откъм гърба. Има и други " Гинки " в страната, написа novini.bg.

Това сподели депутатът от " Българска социалистическа партия за България " на среща със симпатизанти на партията в Добрич и уточни компании, които публично са купени от хора без професионален потенциал, осведоми Българска телеграфна агенция. Ако страната не се включи в договорката за ЧЕЗ, договорката няма да се случи, тъй като няма да бъде подкрепена от нито една сериозна финансова институция, счита заместник-председателят на парламентарната комисия. По думите му страната е задоволително богата, с цел да може да си разреши да купи ЧЕЗ.

Таско Ерменков разяснява, че подетата подписка от Българска социалистическа партия за анулация на договорката за ЧЕЗ не може да има юридически последици, само че е с огромно морално значение. Според депутата " хората към този момент започнаха да се разсънват, да реагират и да се интересуват какво се случва в страната ". Народният представител сподели, че " когато някой застане против народа, нормално катастрофира ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР