снимка БулфотоСпоред Бойко Борисов служебният кабинет всъщност изпълнява предизборната работа

...
снимка БулфотоСпоред Бойко Борисов служебният кабинет всъщност изпълнява предизборната работа
Коментари Харесай

Борисов: Служебният кабинет работи за президентските избори в подкрепа на Радев

снимка Булфото

Според Бойко Борисов служебният кабинет в действителност извършва предизборната работа в интерес на президента Румен Радев. 

Според него в този момент сме очевидци на еднолична власт като 1944 година Бойко Борисов разкритикува служебния вътрешен министър, че е наричал хора нарушители, написа.

" Как дава присъди, без да са ги осъдили, че са нарушители? Нали това ни обвиняваха? Страха хората ще го усетят доста скоро. Ние оставихме цялостна хазна. Тук желая да извадите и да ги носите изявленията на кандидат-президента Радев, че ГЕРБ са оставили хазната празна. Само след два-три дни изявлението е на финансовия министър на неговия избирателен щаб, тъй като това служебно държавно управление е предизбонен щаб на Радев, споделя, че не е належащо да се тегли заем, тъй като има пари. Кой от двамата лъже? Има ли пари или няма? Както виждам продължиха всички наши политики - и 50-те лева за пенсионерите, надлежно ограниченията. Всичко, което сме създали, го продължиха. Сменят тези, с цел да провокират боязън и разтърсване в администрацията ", сподели още Бойко Борисов.

Той дефинира протичащото се в страната като прелом.

" Този прелом, който направиха сега, бях сигурен, че ще се развият по този начин нещата, както се развиват през днешния ден. Поуките, които си извадихме от този интервал, грешките, които направихме, това пренебрежително отношение към проблемите, които сме имали на доста места, ни е най-отрезвителният интервал. Най-ценният интервал. Това ми сподели какъв брой подли, безпардонни могат да бъдат ", каза още бившият министър председател.

По думите на Борисов, през идната седмица регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи ще получат задания от политическите им съперници и  " дръзвам да обещая, че ще имат проблем ". Според него това не се прави в демокрацията.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и абсурда с подслушванията.

" Щом знаят броя, да излязат и да кажат, че не могат да оповестят, само че удостоверяват, че има такива записи - нерегламентирани или каквито и да са, с цел да се разграничаваме и ние, в случай че има такова нещо. Вече става една седмица, ние единствено четем под малките екрани надписи " Шпионски кавги ", изяснява се, че имало. Да излязат и да кажат: подслушвани са тези, тези и тези, другото е класифицирана информация. Отнасям се с почитание към Стефан Янев. Те като не са му докладвали. Премиерът по какъв начин работи? Докладват му службите. Той въз основата на това ще каже: имам отчет от службите, удостоверявам. Когато пристигна времето, наблюдаващите прокурори ще оповестят. Като няма подобен лист споделя - ми една жена споделила на един в трамвая, той го споделил на Наско Атанасов и той го споделил на две организации и към този момент това се приема за информация ", сподели още Бойко Борисов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР