снимка: БулфотоСпоразумението има последиците на влязла в сила присъда и

...
снимка: БулфотоСпоразумението има последиците на влязла в сила присъда и
Коментари Харесай

Година и 11 месеца затвор за жена, обвинена в отглеждане на марихуана

снимка: Булфото

Споразумението има последствията на влезнала в действие присъда и не предстои на обжалване.

Окръжен съд – Русе утвърди и съглашението, реализирано от държавното обвиняване и обвинената С. М., с което й се дефинира наказване отнемане от независимост за период от 1 година и 11 месеца за отглежданите от нея растения от рода на конопа в оранжерия в с. Щръклево, предава tvn.bg.

След утвърденото в сряда съглашение за другия обвинен по делото (Б. Г.), и С. М. се призна пред съда за отговорна по повдигнатите й две обвинявания. Първото е за това, че на 29.09.2020г. в с. Щръклево,  в съучастничество с Б. Г. без съответно позволение произвела  и държала за разпространяване високорискови наркотични субстанции – марихуана с чисто тегло 25 грама на обща стойност 150лв. Второто – за това, че за интервала от м. юни 2020г. до  29.09.2020г. в с. Щръклево в съучастничество с Б. Г. засяла и отглеждала 38 растения от рода на конопа, а именно  – марихуана с чисто тегло 6,235кг. на стойност 37 410 лв., в нарушаване на откритите правила в Закона за надзор върху наркотичните субстанции и прекурсорите.

Наказанията, които неосъжданата С. М. одобри да изтърпи и за двете действия, са същите както и Б. Г. – отнемане от независимост за период от 1 година и 11 месеца при първичен общ режим. Приспаднато е времето, през което дамата е била арестувана под стража от 29.09.2020 година На нея също не е наложено по-лекото наказване санкция. Отнети са в интерес на страната опиатите, записващо DVR устройство, мобилен телефон, апарат за сушене на плодове, апарат за пакетиране, две пръскачки, 4 камери за наблюдаване, маска за пръскачка и препарати за растително стимулиране.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР