Снимка БулфотоСофи Маринова е измислила хитър план да попълни сериозно

...
Снимка БулфотоСофи Маринова е измислила хитър план да попълни сериозно
Коментари Харесай

Таблоид: Софи Маринова вдига сватба, чака 500 бона от ромски босове

Снимка Булфото

Софи Маринова е измислила остроумен проект да попълни съществено изтънелия си напоследък бюджет. Звездата от „ Капките ” има желание да вдигне голяма женитба със стотици посетители тази пролет, незабавно щом обичаният й Гринго излезе от ареста.

Софка към този момент написа предложения на най-изявените ромски босове в страната - от Киро Японеца, през Ицо Папата, та до Цветелин Кънчев, с вярата освен да си избие разноските, само че и да постави дебела пачка кеш в джоба, написа „ Таблоид “.

Според изданието закъсалата Маринова се съгласила да взе участие в „ Капките ” за едвам 35 000 лв., което е напълно малко повече от Златка Райкова, да вземем за пример. На Софка обаче й хрумнал талантлив проект да се избави от финансовите усложнения. Вдъхновена от сътрудника си Тони Стораро, който й се похвалил, че е близо 500 000 лв. „ напред ” от сватбата на сина си Фики, тя решила също да мине под венчило с Гринго.

Ромските сватби са известни със своята претрупаност, а гостите се надпреварват да дават крупни суми пари на младоженците, като по този метод засвидетелстват мястото си в обществената подчиненост. Софка имала желание да предложения всички известни ромски предприемачи, глави на кланове и патриарси на главните семейства.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР