Снимка БулфотоСлед успеха на Нависоко Миро и Койна Русева записаха

...
Снимка БулфотоСлед успеха на Нависоко Миро и Койна Русева записаха
Коментари Харесай

Деси Банова пробва ново поприще

Снимка Булфото

След триумфа на " Нависоко " Миро и Койна Русева записаха нова ария, а измежду екипа на клипа към дуета се среща едно забавно име. Като асистент на дизайнера е изписана Десислава Банова, написа HotNews.bg .

Очевидно някогашната синоптичка, която стана майка на наследник от президента Росен Плевнелиев, се опитва на ново занятие. Иначе филмът към песента е самобитно продължение на " Нависоко " -предишния дует на Русева и Миро. Димо Алексиев е създател (архитект), който е в креативна рецесия и в това време живее с две дами. Едната е Койна Русева, а другата Красена Ангелова. Заснет е за един ден в покрайнините на София. Финалът е отворен, с цел да ни подскаже, че (вероятно) ще има и трета ария, надлежно трети филм.

Във филмовата версия на " Ти за какво си тук? " вземат участие легендите на българското кино и спектакъл Меглена Караламбова (76) и Борис Луканов (83). Само в премиерния уикенд на „ Ти за какво си тук над 105 600 души гледаха видеото на парчето в Youtube. Специална хвалба парчето заслужи и от Мария Илиева, която в народен ефир го похвали горещо.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР