снимка БулфотоСлед като депутатите одобриха предложението всеки българин до 40

...
снимка БулфотоСлед като депутатите одобриха предложението всеки българин до 40
Коментари Харесай

Сиди: Към военната служба има интерес - предлагат се заплата и осигуровки

снимка Булфото

След като депутатите утвърдиха предлагането всеки българин до 40 години, който желае да служи в запаса, се оказва, че интерес към предлагането има, защото против службата има и заплата, и осигуровки.

 

" На въоръжените сили преди мандата на това държавно управление се гледаше като тежест. Към тях към този момент се гледа по различен метод - с повишение на заплатите и на самочувствието на българския боец и нова техника ", разяснява депутатът от " Обединени патриоти " Александър Сиди в " Денят ON AIR " на телевизия Bulgaria ON AIR, съобщи.

Той е убеден, че претенденти за доброволна работа ще има.

" Има хора, които желаят, към този момент има интерес към тази опция. В последните години се прекатурна наклонността всяка година да напущат повече военни, в сравнение с се назначават. В момента желаят да влязат повече хора ", съобщи Сиди.

По думите му това се дължи на повишението на статуса на българския боец като цяло.

Сиди разяснява и предлагането на здравните управляващи за удължение на рестриктивните мерки против COVID-19 до 31 януари.

" Аз вярвам на здравните управляващи и ще съблюдавам ограниченията, които те предложат. Трябва да се опитваме да съхраним доверието в здравните управляващи. Харесваме ли ги, или не - това е единственото, с което разполагаме против този ковид ", разяснява депутатът.

Според него в последнiте 3 седмици не сме съумели да спрем заболеваемостта в тези граници, които здравните управляващи са желали и може би това е повода за предлагането за удължение на ограниченията.

" Мерките на страната във връзка с бизнеса не са задоволително безапелационни, само че е единственото, с което разполага. Трудно можем да си позволим поддръжка в по-големи граници ", съобщи той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР