Снимка: БулфотоСериозни искания отправи партия АБВ, която остана доста под

...
Снимка: БулфотоСериозни искания отправи партия АБВ, която остана доста под
Коментари Харесай

АБВ: Разпуснете НОЩ, уволнете Ангел Кунчев и назначете Атанас Мангъров на негово място

Снимка: Булфото

Сериозни претенции насочи партия АБВ, която остана много под 4-те % на извършените парламентарни изборни. От нея упорстват за съществени промени свързани със здравните управляващи у нас.

Те желаят незабавното разформироване на Националния действен щаб (НОЩ). Следващият здравен министър от новия кабинет да уволни държавният здравен контрольор доцент Ангел Кунчев, който да бъде сменен от доцент Атанас Мангъров, желаеха още от партията.

Доц. Атанас Мангъров съобщи, че за него изборната акция била нещо ново, с което не се е сблъсквал до този миг, написа News.bg.

Оказало се, че от АБВ споделят сходни възгледи и задачата на акцията била да се изясни какво би могло да се направи от здравна позиция да се върнем по-бързо към естествен живот. В забележителна степен бяхме чути, само че въпреки всичко в нашето общество се постановяваше боязън, предизвести доцент Мангъров.

Според него до една-две седмици случаите на ковид ще затихнат. Доц. Мангъров е сигурен, че нещата нямало да бъдат такива, каквито били, тъй като щяло да има промени възгледи измежду хората. Всички безсмислени затваряния - отваряния - всичко това било една нелепост от епидемиологична позиция и способи за всяване на боязън, посочи медикът.

Той се надява в новото Народно заседание да влазят същински епидемиолози и хора, които схващат от инфекциозни болести.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР