Снимка БулфотоСъвсем скоро научна статия излезе с информация, че има

...
Снимка БулфотоСъвсем скоро научна статия излезе с информация, че има
Коментари Харесай

Доц. Кунчев: Има странни неща в разпространението на коронавируса

Снимка Булфото

Съвсем скоро научна публикация излезе с информация, че има нещо доста необичайно в разпространяването на коронавируса. В дребни колективи – фамилии – седмици на ред не се предава болестта. В същото време в фабрики -  тези " супер разпръсквачи " – по този начин ги нарекоха – за ден предават болестта на доста хора. На какво се дължи това не мога да кажа към момента.

Това сподели националният здравен контрольор доцент доктор Ангел Кунчев на конференция в Министерския съвет, написа actualno.com .

Теорията акцентира Кунчев във връзка разпространяването на болестта в огнища главно в фабрики и заводи. Нов сходен случай има и в Стара Загора.

Има още 3-4 места с по няколко случая в страната, с изключение на ясните огнища като Доспат. Едно от тях е Стара Загора, нямам усещане, че е толкоз трагична обстановката там. Имаме единствено няколко позитивни случая, дефинираме всички контактни на заболелите във фабриката, сподели Ангел Кунчев.

Приемайте всички ограничения от тук нататък да са такива, че да поддържат баланс без да вредят и пречат на естествения живот. За момента продължаваме да работим огнище по огнище, акцентира той.

Един от главните критерии за стягане на ограниченията остава вписване на над 100 болни в границите на 3 следващи дни. Това остава като индикатор, че нещата се утежняват,  сподели Кунчев.

Факт е,че и към нас на Балканите има увеличение на болестта. Което значи, че има още неща, които да научим за вируса.

Въпреки това остава решението – на 15 юни се отварят границите и стартира туристическият сезон, акцентира здравният министър.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР