Снимка БулфотоСъжалявам и се извинявам на всички сдс-ари за тази

...
Снимка БулфотоСъжалявам и се извинявам на всички сдс-ари за тази
Коментари Харесай

Божидар Лукарски коментира зверския бой в СДС

Снимка Булфото

Съжалявам и се оправдавам на всички сдс-ари за тази преживелица. Очаквахме подобен цирк, само че в полза на истината чак подобен - не. Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ по bTV водачът на партията Божидар Лукарски във връзка събитията на вчерашното съвещание.

Според него цялата обстановка е готова по „ пастилен сюжет “ и се дължи на извънпартийни ползи.

„ Този сюжет е сюжет за разбиването на Съюз на демократичните сили и за края му “, уточни политикът, като акцентира на „ много сериозен агентурен почерк “.

Дебатът, който през вчерашния ден трябваше да се организира за бъдещето на партията, бе провален. Планирано бе да се приказва за бъдеще с патриотични организации, уточни водачът на сините.

„ Явно е, че има хора и политически сили отвън партията Съюз на демократичните сили, които се опасяват от линиите, които аз пробутвам. Явно някои хора съществено за изплашени от евентуалната мощ на един подобен предполагаем съюз “, съобщи Лукарски, представен от Блиц.

Според него бъдещето на партията е въпрос на спор, а не на пердах. „ Съюз на демократичните сили има задоволително капацитет, нито съм се женил за тази партия, нито съм мислел цялостен живот да съм ръководител “, счита Лукарски, като съобщи, че не има намерение да се откаже.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР