Снимка: БулфотоСъдът остави в ареста двамата афганистанци, обвинени в изнасилването

...
Снимка: БулфотоСъдът остави в ареста двамата афганистанци, обвинени в изнасилването
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста двамата афганистанци, обвинени в изнасилването на непълнолетно момиче в София

Снимка: Булфото

Съдът остави в ареста двамата афганистанци, упрекнати в изнасилването на малолетно момиче в София, оповестява Нова телевизия.
``
реклама

Заради персонални детайлности, свързани с закононарушението, днешното съвещание се организира при закрити врата. А незабавно откакто решението беше прочетено, обвинените - на 16 и 17 години, бяха арестувани.

Според Министерство на вътрешните работи закононарушението е било осъществено предишния вторник около среднощ, в изоставена сграда. В хода на следствието са били арестувани три момчета. По първична информация едно от тях единствено е гледало какво правят другите. 

По-късно то е освободено, а на останалите двама е наложена мярка „ контрол и надзор от контрольор в Детска педагогическа стая ”. От прокуратурата обаче обжалваха това решение и настояха, макар възрастта на хипотетичните причинители, те да останат в ареста. 

Пострадалото момиче - на 17 години, живее в Център за настаняване от фамилен вид. Момчетата от Афганистан настояват, че са си платили и актът e бил непринуден. Те към момента нямат статут на бежанци.

Пребивават в центъра за бежанци във " Военна рампа ", където бяха арестувани. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: