Снимка: БулфотоРодителските права на фолкпевеца Азис са отнети със съдебно

...
Снимка: БулфотоРодителските права на фолкпевеца Азис са отнети със съдебно
Коментари Харесай

Жестока новина за Азис! Кралят на фолка е съсипан, дъщеря му Рая...

Снимка: Булфото

Родителските права на фолкпевеца Азис са отнети със правосъдно решение, съобщи " Телеграф ". Майката на единствената му дъщеря Рая - Гала, го е осъдила неотдавна след раздор в връзките им , въпреки че през дългогодишната си връзка по този начин и не стигнаха до брак, написа Блиц.

Софийският областен съд е дал родителските права на Галина Георгиева, както е името на Гала по персонална карта, и е постановил детето да живее при майка си. Решението е от 15 декември 2017 година и е определило и режима на персоналните връзки сред бащата Азис и 11-годишната му наследница. Той може да я взима всяка четна събота и неделя от 10 часа в събота до 17 часа в неделя с преспиване в дома му, както и 15 дни през лятото и по 5 дни през коледната и великденската почивка. Съдът посочи, че това не трябва да е по време, съвпадащо с годишния отпуск на майката.

Кралят на фолка е наказан да заплаща и на малолетното дете посредством майка й прехрана от 1000 лв.. Тя би трябвало да бъде платима от 10 до 20 число на всеки настоящ месец, начиная от влизане в действие на решението до настъпване на причина за нейното увеличение или преустановяване, дружно със законната рента за веселба върху всяка просрочена вноска, считано от датата на веселба до окончателното й погашение, написа още в документа. Азис е наказан и да изплати по сметка на Софийския областен съд 720 лв., представляващи държавна такса по делото. Решението не предстои на обжалване, заключва районният съд. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР