Снимка: БулфотоРазследваме опит за убийство. В никакъв случай не говорим,

...
Снимка: БулфотоРазследваме опит за убийство. В никакъв случай не говорим,
Коментари Харесай

Сотир Цацаров за Гебрев: Разследваме опит за убийство

Снимка: Булфото

Разследваме опит за ликвидиране. В никакъв случай не приказваме, че Гебрев е претърпял хранително отравяне.

``
реклама

Това сподели основният прокурор Сотир Цацаров, откакто бе изслушан от членовете на парламентарната Комисия за надзор над службите по случая „ Гебрев “, написа novini.bg.

Цацаров изясни, че на членовете на комисията са показани всички данни за Федотов и други съветски жители, които касаят освен трикратното влизане на руснака и надлежно излизане от българска територия, само че и всичко, което дружно с ДАНС и Министерство на вътрешните работи е събрано за техния маршрут - пътешестване, места за настаняване, престояване, други съветски жители, които са били с тях и така нататък

Той направи конкретизиране, което касае откритото от експертизите и от изследваното във Финландия вещество - фосфоросъдържащо съединяване.

Такова съединяване, което на процедура е пестицид, се е съдържало в употребявана от господин Гебрев салата - рукола. Но мисля, че или бях погрешно свестен или не бе интерпретирано добре, тъй като ние никога не приказваме, че господин Гебрев е претърпял хранително отравяне, съобщи Цацаров.

Версията, която е обвързвана с въпросното фосфорноорганично съединяване като пестицид във въпросната рукола е тествана до дъно до производителя и изрично е отхвърлена. Т.е. тя е била третирана с пестицид, само че този пестицид не може да аргументи положението, в което е изпаднал той. Следователно ние проверяваме опит за ликвидиране, а що се отнася до въпросната рукола - това е единствено версия, която е тествана до дъно “, съобщи Цацаров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР