Снимка БулфотоРазгорещеният дебат в парламента при дебатите около вота на

...
Снимка БулфотоРазгорещеният дебат в парламента при дебатите около вота на
Коментари Харесай

Разбра се защо Борисов не е в парламента и с кого се среща в момента

Снимка Булфото

Разгорещеният спор в Народното събрание при дебатите към вота на съмнение и отсъствието на премиера Борисов е пред развръзка. Блиц научи, че сега министър-председателят организира значими интернационалните срещи.

За деловите интернационалните задължения на премиера разгласи в пленарна зала и ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева, отговаряйки не непрекъснатите запитвания и настоявания на опозицията Борисов да пристигна на дебата за вота на съмнение към държавното управление. Преди минути стана ясно с кого съответно се среща сега министър председателят.

Министър-председателят Бойко Борисов и посланикът на Руската федерация Анатолий Макаров организираха работна среща, на която разискаха развиването на двустранните връзки, оповестиха от пресслужбата на Министерски съвет.

Като области от съвместен интерес бяха посочени енергетиката и туризма. Руският посланик поздрави премиера за началото на ротационното председателство на Съвета на Европейския съюз и безапелационната отбрана на целите му пред Европейския парламент. Той изрази вяра, че България ще работи за възстановяване на разговора сред държавите-членки и Русия.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР