Снимка БулфотоРайонната прокуратура в Ловеч е образувала досъдебно производство за

...
Снимка БулфотоРайонната прокуратура в Ловеч е образувала досъдебно производство за
Коментари Харесай

Насилиха 2-годишно момиченце в детска ясла в Ловеч, детето е драно, натискано и тормозено

Снимка Булфото

Районната прокуратура в Ловеч е образувала досъдебно произвеждане за причиняване на лека телесна щета на двегодишно дете в детска ясла " Патиланци " в града, каза  представителят на Окръжната прокуратура Кирил Петров, съобщи Канал 3.

``
реклама

В прокуратурата е постъпила тъжба от майката на момиченцето - Маргарита Стоянова, преди месец. Тя споделя, че откакто е взела щерка си от ясла, е забелязала на рамото й огромна синина, трансформирало се и държанието на детето, което е почнало да изпада в крайни прочувствени положения без забележими аргументи.

Според правосъдния доктор Мери Газемба, която е направила обзор на детето и е издала правосъдно здравно удостоверение, на двегодишното дете е породено кръвонасядане от прилепяне с ръка, като има и следи от нокти.

" Детето фактически беше доста изнервено. Това не може да се получи от рухване. Личи, че са пръсти, притиснато с по-голяма мощ, с цел да остави такива следи ", добави правосъдният доктор.

Маргарита Стоянова се е съветвала и с детски психолог, който също е открил смяна в държанието на щерка й.

Директорът на детската ясла Магдалена Баева отреча над двегодишното дете да е упражнявано принуждение от личния състав. Работата по случая продължава, прибавиха от прокуратурата.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР