Снимка: БулфотоРайонна прокуратура – Бургас внесе в съда искане за

...
Снимка: БулфотоРайонна прокуратура – Бургас внесе в съда искане за
Коментари Харесай

Задържаха бургазлия, счупил носа на полицай с керемида

Снимка: Булфото

Районна прокуратура – Бургас внесе в съда искане за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Митко Ш. на (29 година, от Бургас). Той е упрекнат за това, че на 25 декември 2017 година, към 15.30 ч. в кв. „ Горно Езерово “ в града, на публично място, направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и е оказана опозиция против орган на власт – полицейски чиновници, изпълняващи отговорностите си по запазване на публичния ред, написа ПИК.

Мъжът се държал нападателно, крещял, отправял обидни думи и изрази, блъскал, хвърлял камъни, дървета, части тухли и керемиди против служителите на реда, като действието е осъществено при изискванията на рисков рецидив. Това оповестиха от Апелативна прокуратура-Бургас.

Митко Ш. е упрекнат и за това че на същата дата и час в двора на къща, в кв. Горно Езерово, при изискванията на цялост с горепосоченото действие, е предизвикал лека телесна щета, изразяваща се във фрактура на носни костици, на полицейски чиновник, по време на осъществяване на службата му, посредством нанасяне на удар в лицето му с керемида.

Митко Ш. е упрекнат и за това, че на същата дата, място и време, при изискванията на цялост с предходните действия, развалил непознати движими движимости - полицейски лек автомобил „ Опел “, посредством мятане на керемиди и камъни по него и нанесъл вреди на обща стойност 550 лева – закононарушение по чл.216, ал.1, вр. чл.23, ал.1 от Наказателен кодекс. Районен съд – Бургас е насрочил съвещанието си за 04.01.2018г. от 15.00 ч.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР