Снимка: БулфотоПричината за смъртта на 24-годишната Ели Димитрова от Благоевград,

...
Снимка: БулфотоПричината за смъртта на 24-годишната Ели Димитрова от Благоевград,
Коментари Харесай

Масивен инфаркт е покосил майката на 6-месечното бебе в Благоевград

Снимка: Булфото

Причината за гибелта на 24-годишната Ели Димитрова от Благоевград, майка на 6-месечно бебе, която издъхна ненадейно в дома си, е солиден инфаркт. Трагедията, за която Петел писа, потресе близки и другари на почерненото семейство.

През деня младата майка се чувствала добре, нищо в положението й не подсказвало за здравословен проблем. Около 22,00 часа, по време на вечерята, внезапно младата жена, която била с бебенцето си, паднала и посиняла. Незабавно с персонален транспорт е превозена в незабавно поделение на благоевградската болница, оповестява " Струма.бг ".

За случая в среднощ са осведомени от дежурния доктор шефът на МБАЛ – Благоевград доктор Огнян Митев и началникът на незабавно поделение доктор Александър Вакашински. „ Младата жена е призната без витални индикатори, с остра дихателна и сърдечна непълнота, съдбовният край е бил необратим ”, сподели шефът на МБАЛ – Благоевград доктор Огнян Митев. Той посочи, че околните на умрялата жена са отказали осъществяване на аутопсия за определяне на точните аргументи. Смъртта е настъпила вкъщи и управителният екип е взел решение да почете волята на фамилията.

Според медиците евентуално се касае за белодробна тромбемболия, само че е допустимо и солиден инфаркт да е покосил ненадейно младата жена.

Черната новина потресе медиците, умрялата жена е внучка на уважавана дългогодишна здравна работничка в МБАЛ – Благоевград.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР