снимка БулфотоПрестъпление е да се отварят заведенията, когато в болниците

...
снимка БулфотоПрестъпление е да се отварят заведенията, когато в болниците
Коментари Харесай

Писателят Людмил Станев: Престъпление е да отваряме заведенията, когато няма легла в болниците

снимка Булфото

Престъпление е да се отварят заведенията, когато в лечебните заведения няма свободни кревати. Това разяснява за на Радио Пловдив писателят Людмил Станев, който работи в Спешна помощ във Варна.

Той е безапелационен, че до 1 юли всичко би трябвало да остане затворено, а изключение да вършат единствено аптеки, магазини за хранителни артикули и лечебни заведения.

Людмил Станев насочи и съвет към премиера Бойко Борисов.

„ Вместо да обикаля с джипа, дано да се качи на една кола за спешна помощ с мен. Предната промяна работих 15 часа, тъй като 2 часа чаках дружно с болния, с цел да го одобряват някъде, някъде! “, разяснява още Людмил Станев и добави, че доста от лекарите към този момент са на лимита на силите си и обмислят опцията да изоставен системата.

„ Хората нямат визия какъв брой е ужасно ситуацията, тъй като не са били лице в лице с заболяването “, сподели още Станев и ги прикани да се имунизират и да заобикалят обектите, където се събират доста хора.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР