Снимка: БулфотоПреговорите продължават. И двете страни са недоволни в момента:Предложението

...
Снимка: БулфотоПреговорите продължават. И двете страни са недоволни в момента:Предложението
Коментари Харесай

Предложението на ЕС за споразумение след Брекзит остава неприемливо за Лондон

Снимка: Булфото

Преговорите не престават. И двете страни са недоволни сега:

Предложението на Европейски Съюз за съглашение след Брекзит " остава недопустимо " за Лондон, съгласно източник от английското държавно управление, само че диалозите не престават. Според източника, английският министър председател Борис Джонсън " ще постави всички старания в този развой, само че той беше пределно явен: всяко съглашение би трябвало да бъде заслужено и да регистрира фундаменталната позиция, че Англия ще стане суверенна страна след три седмици ".

 Дискусиите ще продължат през нощта и евентуално през днешния ден.

 Лондон  и Брюксел не съумяват да реализират компромис за правата за лов на риба, равнопоставеността при конкуренцията и решаването на бъдещи разногласия.

Междувременно, английският вестник " Сънди Телеграф " оповестява, че кабинетът в Лондон възнамерява избавителен пакет на стойност милиарди лириза промишленостите, които ще бъдат наранени най-силно от неналичието на съглашение с Европейския съюз. Според изданието той ще обхване овцевъдите, риболовната и химическата индустрия и производителите на коли, които е допустимо да пострадат от срив в търговията или от новите мита след 1 януари. Изданието, представено от Ройтерс, написа също, че  общата стойност да помощта се чака да бъде сред 8 и 10 милиарда лири.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР