Снимка БулфотоПредседател на БАЗ Ричард Алибегов заяви: Ще отворим от

...
Снимка БулфотоПредседател на БАЗ Ричард Алибегов заяви: Ще отворим от
Коментари Харесай

Председателят на БАЗ Алибегов заяви, че заведенията отварят на 1-ви февруари независимо от всичко

Снимка Булфото

Председател на БАЗ Ричард Алибегов съобщи: " Ще отворим от 1-ви февруари с и без разрешение. " Изказването му е по отношение на информацията, че заведенията ще бъдат отворени от 1 март. 

" Искаме да отворим заведенията на 1-ви февруари, а нощните заведения на 1-ви март. Днес се появи една неправилност в медиите, че след митинга сме се отказали да преминем към италианския модел. Разбира се, че не сме се отказали. Дори заведението, в което се намирате сега ще отвори на 1-и февруари и който желае в символ на митинг ще пристигна. Ще работим от 1-и февруари, в случай че това не се случи, ще го създадем в символ на митинг, с всички противоепидемични ограничения - разстояние, дезинфектанти, вечерен час ", разяснява Алибегов.

Протест на следващия ден ще има, в 12 часа пред Министерския съвет, съобщи Емил Коларов, ръководител на Сдружение на заведенията в България.

Основаната през 2009 година Intercapital Group поддържа мрежа от автоматизирани машини за приемане на парични разплащания за разнообразни типове услуги - водоснабдяване и електроснабдяване, отопление, кабелна телевизия, интернет.

Според последните налични данни от Търговския указател съветският жител Али Алиев има 75% от капитала на сдружението. Софийската Nixxon Limited, която е напълно благосъстоятелност на Ваня Червенкова, има 20% от капитала на компанията.

Оставащите 5% се имат от софийската Luck Capital Group, компания, напълно благосъстоятелност на частния вложител Ансар Мазаев.

През 2017 година Intercapital Group генерира доходи за 4,5 млн. лева по отношение на 3,5 млн. лв. през миналата година. Нетната облага на компанията понижава до малко над 20 000 лв. през 2017 година от 1,3 милиона лв. година по-рано, заради нарастване на разноските.

Компанията е добавила 300 „ терминални устройства “ към мрежата си в цялата страна през предходната година в границите на план за 1,1 млн. лева, финансиран от фондовете на Европейски Съюз.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР