снимка БулфотоПовече от половината избиратели на ИТН и Манолова се

...
снимка БулфотоПовече от половината избиратели на ИТН и Манолова се
Коментари Харесай

Според ново проучване: Повече от половината избиратели на ИТН и Манолова се отказват да ги подкрепят отново

снимка Булфото

Повече от половината гласоподаватели на Има Такъв Народ и Манолова се отхвърлят да ги поддържат на идните парламентарни избори. Това сочи ново проучване за настоящата политическа конюнктура, което бе представено в ефира на Българска национална телевизия. Според данните у хората има тревога за обстановката в идните месеци. В най-голяма степен са терзанията за икономическата обстановка и приходите.

Всеки трети показва безпокойствие и от невъзможността да се излъчи постоянно държавно управление. Състоянието на здравната система в актуалната вълна от COVID-19 тревожи една четвърт от хората.

Социолозите следят и висока сдържаност към работата на партиите в 46-тото Народно събрание. Огромното болшинство споделят незадоволеност от активността на новите (протестни), и на систематичните партии.

От трите обсъждани от 46-ото Народно събрание законопроекта актуализацията на бюджета получава най-висока социална поддръжка. Макар и по-ниско, преместването на Бюрото за отбрана на очевидци към Министерство на правораздаването и закриването за профилираните съдилища също срещат публично утвърждение. Цялостните упования към идващия парламент обаче са съществено разколебани, сочи анализът на " Алфа Рисърч ".

Друга наклонност, която се следи от изследването, демонстрира, че болшинството от гласоподавателите декларират подготвеност да поддържат същите партии както и през юли. Всяка от тях търпи и друга степен на оттегляне на симпатизанти, което отваря междина за нови политически планове.
 



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР