Снимка: БулфотоПоредна катастрофа с мотор в България е станала днес.Лекари

...
Снимка: БулфотоПоредна катастрофа с мотор в България е станала днес.Лекари
Коментари Харесай

Момче е с опасност за живота след катастрофа с мотор в Дупница

Снимка: Булфото

Поредна злополука с мотор в България е станала през днешния ден.

Лекари се борят в момента за живота на моториста, който е на 15 години.

Момчето е с заплаха за живота, откакто се е пребило с мотор в Дупница, написа Канал3.бг.

Инцидентът е станал към 2 часа след среднощ, когато деветокласникът взел нерегистриран мотоциклет и почнал да кара из дупнишките улици. Малко по-късно е подаден сигнал на тел.112 за тежкия пътен случай. По първична информация младежът е карал с превишена скорост, изгубил е надзор над мотора и е паднал на пътното платно. Пристигналите на място медици открили тежки контузии на момчето, което наложило незабавното му превозване за столичната клиника „ Пирогов “.

" Ударът е бил нечовечен, младежът е получил политравми по цялото тяло и главата. Изпаднал е в кома и трябваше безусловно да го транспортираме за София, където сътрудниците се борят за живота му “ , разясниха от Спешен център – Дупница.

По случая е стартирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) - Дупница, известен е дежурен прокурор. Предстои показания за случилото се да дадат и родителите на потърпевшия деветокласник.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР