Снимка БулфотоПоради усложнената обстановка от външно министерство препоръчват да не

...
Снимка БулфотоПоради усложнената обстановка от външно министерство препоръчват да не
Коментари Харесай

МВнР: Не пътувайте до Израел

Снимка Булфото

Поради усложнената конюнктура от външно министерство предлагат да не пътуваме до Израел. Българите, които към този момент са там, би трябвало да имат поради, че извънредно непрепоръчителни са визитите тук-там на Западния бряг и Източен Ерусалим, наоколо до границата с Ивицата Газа, Голанските възвишения, съобщи топновини.бг.



Туристите, които дойдат в Израел, да се поинтересуват за съществуването на бомбоубежища в региона. В случай на задействани звукови сирени за въздушно нахлуване (ракетна атака), да се насочат по най – късия път до бомбоубежище и да чакат прекъсване на сигнала за заплаха. Ако няма скривалище или не може да се стигне до него в точния момент, да се прикрият до най – близката стена или бариера, което би могло да ги защищити от евентуален гърмеж или осколки от шрапнели. Да се съблюдават инструкциите, давани в такива случаи от органите на публичния ред и/или на военни елементи.

Във връзка с усложнената обстановка посолството на България в Тел Авив е затворено за клиенти. При нужда от подпомагане българските жители могат да се свържат с посолството на България в Тел Авив на следните телефонни номера: + 972 3 696 13 78 и + 972 3 696 13 61 или мобилни номера за незабавни случаи +972 54 59 54 379 и +972 54 764 00 89.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР