снимка БулфотоПолицията не пази отделни политически партии, а институциите. Това

...
снимка БулфотоПолицията не пази отделни политически партии, а институциите. Това
Коментари Харесай

Гл. секретар Ивайло Иванов: МВР не се ангажира с пазене на политическа партия, а на институции

снимка Булфото

Полицията не пази обособени политически партии, а институциите. Това съобщи основният секретар на МВР Ивайло Иванов по мотив обвинявания към органите на реда.

Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски разяснява днешното съвещание на Народното събрание, като съобщи, че макар отсъствието му от София, е подготвен с отговори за дейностите на органите на реда пред Народното събрание.

Той заяви и до каква степен е стигнало следствието за случаите след конференцията на ГЕРБ, съобщи Нова тв.

  " По единия от сигналите, който е обвързван с нахлуване над публицист има формирано досъдебно произвеждане, което се следи от Софийска районна прокуратура. Има лице, на което е повдигнато обвиняване и му е взета мярка за неотклонение ", изясни министърът на вътрешните работи Христо Терзийски.

" Министерство на вътрешните работи не се ангажира с бранене на политическа партия, а с бранене на институции. Дали ще бъде Народното събрание, Президентство, Министерски съвет. Това са институции, които въплъщават държавността ", каза главният секретар на Министерство на вътрешните работи. 

" Трудното сега е да угодим на всички. Голяма част от обществото желае да се намесим с всички пълномощия, които разполагаме и да освободим, това с, което се попречва свободното напредване. Протестиращите споделят да не ги закачаме, да не използваме принуждение против тях. Каквото и да създадем Министерство на вътрешните работи ще бъде отговорно ”, разяснява основният секретар на вътрешното ведомство Ивайло Иванов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР