Снимка БулфотоПолитологът Първан Симеонов разкри кой е най-големият проблем пред

...
Снимка БулфотоПолитологът Първан Симеонов разкри кой е най-големият проблем пред
Коментари Харесай

Политологът Първан Симеонов разкри кой е най-големият проблем пред Борисов и кабинета му… Не била БСП!

Снимка Булфото

Политологът Първан Симеонов разкри кой е най-големият проблем пред Бойко Борисов и кабинетът му! И за удивление той не уточни Българска социалистическа партия. „ Сега виждаме, че Движение за права и свободи блъска държавното управление, само че с дейностите си те не работят разрушително, а по-скоро го укрепват. Но тук има огромен въпрос. И той е обвързван със протичащото се вътре в Движение за права и свободи. Ако икономическата част от Движение за права и свободи има ползи и те не съответстват с политическата част от Движение за права и свободи, какво става. Сблъскват се стопански насочените и политиците в Движение за права и свободи. В този смисъл по-малко евентуално е вотът на съмнение, за който толкоз се приказва, да мине. Ако в Движение за права и свободи тези две крила се разминават, ще е тежко на Бойко Борисов. Ще му коства доста нерви, в случай че не му устоят нервите, той ще катапултира. Сега няма външен интерес да се клати страната. Няма и вътрешна причина – банка, телевизия, която да клати кабинета. Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи се надъхват против кабинета, само че това действително стяга ръководещите. Ако падне кабинетът, Движение за права и свободи ще завоюва. Вотът обаче в случай че не мине, всички ще са удовлетворени. Когато Движение за права и свободи е против теб, това ти подвига цената. В този смисъл патриотите са добре “, разяснява политологът пред Българска национална телевизия, представен от Пик.

Попитан за реакцията против думите на представителя на съветското външно Мария Захарова за спасяването на българските евреи, той сподели: „ Това е следващата провокация, а ние се хващаме на нея повече от належащо. Темата е сензитивна. Не виждам някаква огромна драма. Просто би трябвало да свикнем и да проучваме по-добре сходни провокации. “

Първан Симеонов показа още, че за миналите 28 години преход, сме се учили. „ Липсва обществена кохезия и недостиг на правдивост. Липсата на промени също е основна. Примерно в опазването на здравето от ден на ден пари се дават, а хората са недоволни. Демографията е най-големият проблем. Това е нещо, към което би трябвало да има политическо единодушие “, сподели още той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР