Снимка: БулфотоПочетният президент на ЦСКА и легендарен треньор Димитър Пенев

...
Снимка: БулфотоПочетният президент на ЦСКА и легендарен треньор Димитър Пенев
Коментари Харесай

Пената за коронавируса: Ние сме малка и силна страна. Колко планини сме качили, и с тази ще се справим

Снимка: Булфото

Почетният президент на ЦСКА и именит треньор Димитър Пенев разяснява тематика номер 1 в нас в последните дни - епидемията от ковид. Стратега заключи, че нещата са съществени, само че прикани да не се основава суматоха. Нужно е да се обичаме и да не хабим непотребна сила, защото всички сме едно семейство, акцентира той пред " Тема Спорт ", представен и от Блиц.

" Виждаме, че това се случва в половината свят. Много сложен миг. И без футбол останахме за забавление, само че е по-добре, че го стопираха. Щом се стигна до прекъсването на спорта, значи нещата в действителност са много съществени. Държавата работи интелигентно. Предпазването е преди всичко. Ние сме дребна и мощна страна. Колко планини сме качили, и с тази ще се оправим. Имало е тежки времена, нашите родители, дядовци, чичовци знаят какво е било през войните. Сега значимото е да си стоим зад нашите граници, да сме обединени, да внимаваме. Труден миг е и за цяла Европа. Ще отложим събитията, няма ужасно ", показа Пената.

" Имаме си тв приемници и вестници, гледаме и слушаме. Лошото е, че си сътворяваме вътрешно суматоха. Говорим си между тях и оттова стават все по-напрегнати нещата. Всеки приказва друго, а не слушаме какво споделят от държавното управление и какви ограничения предлагат. Дано всичко премине умерено. Да се успокои популацията, да видят, че се взимат верните решения и да сме единни ", надява се Стратега.

" В този миг е нужно да се обичаме, да сме с чисти сърца и души, а не да се караме. Видяхте тези дни какви парадокси ставаха. Футболните хора спореха кой арбитър им е бил назначен. Ама те, съдиите, са едни и същи, те по-различни няма да станат. Както десният бек няма да се трансформира в централен нападател, по този начин и реферът си е все същият. Да не губим непотребна сила. Пожелавам на всички да са здрави. ЦСКА, Левски, Ботунец, няма никакво разделяне - всички сме едно семейство ", сподели Пената.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР