снимка: БулфотоПо Черноморието ще преобладава слънчево време.Атмосферното налягане ще се

...
снимка: БулфотоПо Черноморието ще преобладава слънчево време.Атмосферното налягане ще се
Коментари Харесай

До 23 градуса в петък

снимка: Булфото

По Черноморието ще доминира слънчево време.

Атмосферното налягане ще се намалява и ще е по-ниско от междинното за месеца

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде най-вече ясно и съвсем безшумно. Минималните температури ще са сред 2° и 7°. Утре от запад на изток ще премине атмосферен фронт. Преди обяд ще е най-вече слънчево. След пладне над западната половина от страната, а вечерта и над североизточните региони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места ще има краткотрайни превалявания от дъжд и ще прегърми. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и след обяд ще се усили. Максималните температури ще са сред 18° и 23°.

Над планините преди обяд ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания от дъжд, над 1700 – сняг. На обособени места, в масивите от Западна България, и ще прегърми. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра - към 2°.

По Черноморието ще доминира слънчево време. След обяд облачността ще се усили и по здрач, основно по северното крайбрежие ще завали дъжд, тук-там и ще прегърми. Ще духа до сдържан югозападен вятър, който късно вечерта ще се ориентира от запад-северозапад. Ще е топло с оптимални температури на въздуха: 15°-20°. Температурата на морската вода е към 8°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР