Снимка БулфотоПарламентът ще разгледа годишния доклад за състоянието на националната

...
Снимка БулфотоПарламентът ще разгледа годишния доклад за състоянието на националната
Коментари Харесай

Жега в парламента! Ето какво ще бистрят днес народните ни избраници

Снимка Булфото

Парламентът ще прегледа годишния отчет за положението на националната сигурност на България. Това планува седмичната проектопрограма за работа на Народното заседание.

Докладът е за 2018 година Документът би трябвало да бъде признат с решение на Народното събрание. Такива са наредбите на Закона за държавна организация „ Национална сигурност “, написа Блиц.

В Закона е написано, че ръководителят на организацията показва на Министерския съвет годишно до 31 март годишен отчет за активността на организацията, а кабинетът от своя страна да го внася в Народното събрание.

Депутатите ще прегледат на първо четене и промени в Законa за локалното самоуправление и локалната администрация. Измененията са импортирани от съпредседателя на ПГ на „ Обединени патриоти “ Искрен Веселинов и народния представител от ГЕРБ и зам.-председател на Народното събрание Емил Христов.

Предложените промени основават правна опция, а не обвързване, общините да построяват звена за надзор по осъществяването на актовете на общинския съвет и на кмета на общината.

На вниманието на народните представители се слага и ратификацията на Протокола за изменение на Конвенцията за отбрана на лицата при автоматизираната обработка на персонални данни. След пленарния ден ще заседават 12 парламентарни комисии.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР