Снимка БулфотоПарламентът гласува и прие оставката на зам.-председател на ГЕРБ

...
Снимка БулфотоПарламентът гласува и прие оставката на зам.-председател на ГЕРБ
Коментари Харесай

Парламентът прие оставката на Цветан Цветанов

Снимка Булфото

Парламентът гласоподава и одобри оставката на зам.-председател на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов като депутат, написа novini.bg.

" За " оставката на Цветанов гласоподаваха 121 народни представители, " срещу " - 7 и " въздържал се " - 3, с което тя бе призната.

Цветан Цветанов напуска Народното събрание, само че остава зам.-председател на ГЕРБ и отпред на предизборния щаб на партията.

Причина за оставката на Цветанов стана развилия се в последните дни скандал към жилищата на ръководещи политически фигури.

Цветанов заемаше поста ръководител на ПГ на ГЕРБ и на Вътрешна комисия в 44-ото Народно заседание. Той бе определен от листата на Политическа партия ГЕРБ в 4-ти Многомандатен изборен регион - Велико Търново на парламентарните избори през 2017 година

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  1 4udovi6teto (преди 2 минути) Рейтинг: 4601 | Одобрение: 2221 Разгеле!   Ухилен https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери Станков Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни новини
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР